Jazz in de Regentes JUNIOR

Jazz in de Regentes Junior

Op 1 en 2 september barst het feest los op het Koningsplein: Jazz in de Regentes. Dit jaar óók voor kinderen!

Op zaterdag 2 september is er van 10u00 tot 16u00 van alles te zien en te beleven voor jong en oud (3 t/m 99 jaar). Muziektheatervoorstellingen, optredens uit de wijk en workshops! Om 17u nemen de volwassenen het dan weer over.

De Vuilnismannen

Programma:

10.00 – 11.00 uur Buurtonbijt!
Neem je ontbijtje mee naar het Koningsplein en word rustig wakker tijdens het piano-ochtend-concert van Frank van den Boom.

11.00 – 16.00 Doe mee met de workshops!
Schilder op muziek! (o.l.v. de kunstenaars van Streetart) en ‘Muziekinstrumenten maken ....van afval’. Dus breng je afval mee en wie weet wat voor een instrument jij daarvan maakt.

12.00 – 12.50 Muziektheatervoorstelling Kleine Louis (4+)
o.l.v. Michael Varekamp en Rolf Delfos.
Over hoe de kleine Louis Armstrong groot(s) geworden is. Een spetterende en swingende voorstelling gebracht door een gezelschap van topmusici.

15.00 – 15.50 Interactieve voorstelling ‘De Vuilnismannen Trommelen op Rommel’
Een zinderende en energieke voorstelling voor alle leeftijden.

Tussen de voorstellingen door is het podium van jou! Woon jij in Segbroek? Wil jij net als de leerlingen van Iris Oberstadt en van Music Mystyle o.l.v. Marloes Anijs ook jouw kunsten laten zien? Een stukje spelen? Een lied zingen? Dat kan! Geef je vóór 22 augustus op bij Patty (info@pepedenhaag.nl - o.v.v. Jazz Junior) en bemachtig jouw moment op het podium!

We zien jullie op 2 september!

En vergeet vooral geen afval mee te nemen voor de workshop ‘muziekinstrumenten maken....van afval’ (lege blikjes, flesjes, flacons, plastic tasjes en alles wat geluid maakt!)

Kleine Louis

Jazz in de Regentes wordt mede mogelijk gemaakt door